point S G.J. Banden Drunen


Vanaf 2 april 2013 is point S G.J. Banden Drunen te vinden in een nieuw pand. Nog steeds in Drunen, maar nu op de Albert Einsteinweg 27 (5151 DK).

Vanaf nu gaat G.J. Banden verder onder de naam point S G.J. Banden Drunen.

Gert-Jan van der Cruijsen is de drijvende kracht achter point S G.J. Banden in Drunen. Gedurende de laatste 3 jaar hebben wij de naam opgebouwd van een bedrijf dat kwaliteit en vakmanschap garandeert, gecombineerd met service.

point S G.J. Banden is dan ook voor u de specialist wanneer het gaat om alle soorten banden en velgen voor personenauto's,bestelwagens en kleine landbouwvoertuigen t/m 18 Inch. Zoekt u banden voor een andere toepassing, zoals bijvoorbeeld heftruckbanden of motorbanden, wij regelen het voor u!

point S G.J. Banden is een modern bedrijf met vakbekwaam personeel, uitgerust met de juiste apparatuur om u de nodige veilige kilometers te garanderen. Breng vrijblijvend een bezoekje aan ons bedrijf of neem contact op met ons, wij zullen u graag te woord staan.

We hebben een enthousiast team, dat 6 dagen per week voor u klaar staat. Bij ons bent u altijd welkom zonder afspraak. U kunt bij ons terecht voor het vakkundig monteren en onderhouden van uw banden, het monteren van uw lichtmetalen wielen, uw uitlaat en schokdempers en het installeren van accu's. Tevens kunt u bij ons uw auto laten uitlijnen en balanceren, waarbij wij gebruik maken van de meest geavanceerde apparatuur.

Altijd een eerlijk advies en de beste bandendeal

Vanaf nu kan iedere consument nog meer profiteren van de beste bandendeals door de samenwerking met point S!

G.J. Banden is onderdeel geworden van de grootste onafhankelijke bandenspecialisten keten in Europa, namelijk point S. point S is actief in 21 landen met meer dan 1950 vestigingen en is opgericht in 1971. Deze 40 jaar ervaring ziet u onder andere terug in de vestiging in Drunen.

point S G.J. Banden kan banden van alle bekende A-merk fabrikanten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Zomer- en winterbanden, voor elk type auto. Bovendien leveren wij ook onze eigenmerk band, de point S Summerstar en de point S Winterstar. Innovatieve banden die door een zeer bekend A-merk fabrikant worden geproduceerd. Kwalitatief hoogwaardige banden die voldoen aan alle eisen, maar dan ook nog eens zeer concurrerend geprijsd zijn. Op die manier kun je er als klant zeker van zijn dat je altijd de beste bandendeal hebt.

Het is een goede zaak dat point S 100% merkonafhankelijk is. Dat vind ik zelf heel belangrijk, omdat de klant er daarom altijd zeker van kan zijn dat hij een eerlijk merkonafhankelijk advies krijgt.

Vanzelfsprekend hebben wij in de vestiging de modernste apparatuur staan, zodat wij een perfecte montage, inclusief balanceren en uitlijnen kunnen garanderen. Daarom geven wij iedere klant een 100% tevredenheidsgarantie, dus blijkt dat er iets niet goed is dan herstellen wij dat direct!

Wij bieden, samen met point S, feitelijk dezelfde gerenommeerde service en kwaliteit zoals onze bestaande klanten al van ons gewend zijn.

Maandelijks scherpe aanbiedingen

point S G.J. Banden in Drunen biedt regelmatig scherpe aanbiedingen aan die u op deze webpagina vindt. Heeft u andere vragen of opmerkingen, dan kunt u ons altijd even bellen of ons bezoeken.

Gert-Jan van der Cruijsen

point S G.J. Banden Drunen

Albert Einsteinweg 27
5151 DK Drunen

Telefoon 0416 - 382 196

Fax: 084 - 831 90 23

GSM: 06 - 204 36 129
Contactpersoon: Gert-Jan van der Cruijsen

 

Pand

 

Auoto